Cantar amb la meva filla Iris

 

A vegades em recordo que, quan era petita a l’hora de sopar,  amb el meu pare cantàvem la cançó «di papa» de Josep Guardiola. No podia saber fins a quin punt era feliç el meu pare cantant amb mi fins que vaig sentir el mateix amb la meva filla.

Bé, en realitat la meva filla era molt petita quan estava registrant el meu disc «Iris», però vaig aconseguir que digués una paraula «mama». Cada vegada que escolto aquesta cançó m’emociono per partida doble. Per la meva filla i pel meu pare.

Si pots escoltar amb atenció aquesta cançó podràs sentir la veu de la meva filla.

Ah i per si no coneixes la cançó «di papa» o la vols recordar, et deixo un link perquè la pots conèixer..

Deja tu comentario gracias / Deixa el teu comentari gràcies

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s